MULTIVERSAL & OHRENGALA präsentieren in den Räumlichkeiten des beiroy e.V.
Noise in your Head. Beatz in your Bones

THE JIST (NO)
Natalie Sandtorv // voice and electronics
Torgeir Hovden Standal // guitar and electronics. The Jist focuses on an electro-acoustic expression, and different types of interactions within the sound, aesthetics, and noise. Their debut album is to be released on Va Fongool Records in April 2014

BRUTE FORCE(NO)
Brute Force is a Norwegian/Swedish improvised rock band. Their shows are like a freight train set on fire, impossible to stop. The band is constantly challenging their boundaries regarding volume, power and endurance. Brute Force Recorded their debut record „Brute Force“ in Greener Studios in 2013. It is to be released on Va Fongool records i march 2014. Brute Force spiller improvisert støymusikk, eller elektrisk rockemusikk alt ettersom hvordan du ser det. De baserer seg på volum og rå kraft, og med sin ekstreme intensitet og stahet er de allerede kjent for å ikke vise nåde, verken for musikken eller hverandre. Gitarist Karl H. Bjorå og trommis Ole Mofjell spiller så svetten ligger som en pøl på scenen, og blodet står fra fingertuppene. Bassist Egil Kalman jobber hovedsaklig med kniv, kjetting og knyttenever som verktøy for å lemleste instrumentet sitt til det skriker av musikalsk smerte.

DTA w IMM (IT/@#/FR)
DTA is a core duo and IMM is a sole noiser.
Hard flavors guaranteed…
de Testa – Bass, Electronics
Tavil – Drums, Computer
IMM – Guitar, No-Input
TOMAT (IT)

DJ SETS:

JUNKTION (Geheimklub/C2C)
ZOMBIEFLESHEATER (kritik am leben)

beiroy e.V. Ziegrastraße 13 . Berlin Neukölln